Restoran domaće kuhinje sa konačištem "Braća Sekulić" se nalazi u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini ski staze Obudojevica, 235km od Beograda.
Restoran domaće kuhinje sa konačištem "Braća Sekulić se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Zlatiboru, u neposrednoj blizini skijaških staza na Obudevici i nekih 100 metara od autobuske stanice i centra Zlatibora.
Objekat raspolaže luksuzno opremljenim sobama i apartmanima koji su opremljeni da vam pruže potpuni ugođaj.

U restoranu poseban naglasak je dat na domaću kuhinju tako da u svakom trenutku možete probati neko od tradicionalnih jela Zlatiborskog kraja.
Pored restorana na usluzi gostima hotela se i nalaze dve pokrivene terase sa kojih se pruža prelep pogled na skijaške staze i Čigotu.

Ispred objekta se nalaze 2 košarkaška terena. Pored ovih terena postoji i mogućnost korišćenja sportske hale u Čajetini i na Zlatiboru kao i fudbalskih terena na Zlatiboru.

Motel "Šargan" se nalazi u Kremnima u podnozju Tare, u neposrednoj blizini hotela "Omorika".

Motel je u celosti renoviran i pored izuzetne kuhinje nudi i veoma kvalitetan smeštaj u komfornim sobama. Kapacitet objekta je 150 ležaja a takođe poseduje i salu za treninge, 2 košarkaška igrališta i fudbalska igrališta.

Motel se nalazi u neposrednoj blizini nacionalnog parka "Tara" a od Zlatibora je udaljen nekih 30min vožnje.

Po vašoj želji možemo organizovati i izlet na Zlatibor, Mokru Goru (vožnju Šarganskom osmicom) kao i posetu Drvengradu.

 

Designed and powered by www.VolimZlatibor.com.Sva prava zasticena.