www.VolimZlatibor.com.Najkompletniji sajt u vezi Zlatibora,Tare,Mokre Gore i Zlatara
 
 
English DeutschItaliano
Apartmani
Zlatibor,Tara,Mokra Gora i Zlatar.Sve na jednom mestu,smeštaj,hoteli,apartmani,kuće,vile,nekretnine,restorani.ONLINE REZERVACIJE
Pronadji smeštaj
Posebno izdvajamo
Nekretnine
Servisi
O Zlatiboru
www.VolimZlatibor.comKako da rezervišem smestaj online ?

Želim da iznajmim povoljan smeštaj !?

Gde da izadjem uveče?

Gde je najbolja hrana?

Ako želite da dobijate redovno najnovije informacije o smeštaju na Zlatiboru,nekretninama...
 
 

 

 

     
HOTEL KLUB SATELIT ZLATIBOR
Klikni na sliku da vidiš ostale slike
 

Klub Satelit jedan je  od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Više puta je renoviran i dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada.
Dve najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 12000 zadovoljnih gostiju.


Klub Satelit uvek brine o zdravlju i ugođaju svojih klijenata.  Zato od sada možete da uživate, potpuno bezbedni, u slanoj vodi u zatvorenom bazenu u okviru Spa Centra. Još toplija voda (temperature oko 32,33 stepena), zdravija i prijatnija za organizam, preporučljiva je za sve uzraste.
Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja a kožu čini mekanom i ne isušuje je. Savetujemo  kupanje u slanoj vodi ljudima koji pate od alergija, bolesti disajnih puteva i drugih hroničnih oboljenja. Takođe, kupanje u slanoj vodi preporučujemo i zdravim osobama jer so u bazenu ima sposobnost dezinfekcije i uništava sve alge, klice i bakterije. Time slana voda čini Vaše kupanje i kupanje Vaše dece bezbednim i izuzetno lekovitim. Nemojte više da razmišljate o štetnom i otrovnom uticaju hlora na Vaše zdravlje. Potrebna Vam je relaksacija i opuštanje.
Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode kao da ste na moru.

Korišćenje Spa centra (bazena, saune i đakuzija) besplatno je za sve goste objekta. Na raspolaganju je gostima 24h dnevno. Odmorite se i opustite u romantičnoj atmosferi uz ambijentalnu muziku i sveće, a mi ćemo učiniti da uživanje u Spa centru postane Vaš najlepši ritual.
Za parove koji žele intimnu atmosferu i uživanje, napravili smo specijalni paket „Romantika“ čije ime dovoljno govori. Dođite i učvrstite svoju ljubav prepuštajući se čarima ovog predivnog zamka.
A za klijente koji žele sebi da priušte najekskluzivniji smeštaj i da se potpuno prepuste spa uživanju tu je paket „Vip Exclusive Spa“.  Pripremili smo za svakoga po nešto, na Vama je samo da izaberete.
U našem restoranu dobijamo najviše pohvala od gostiju. Probajte „Radinu pitu“ od višanja i ostale naše specijalitete.
Smeštajni kapacitet objekta čini deset soba i deset apartmana različitih stilova i toplih boja u kojima će vas, u znak dobrodošlice, sačekati flaša vina, voće i drugi pokloni.  Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service koji je dostupan u bilo koje doba dana i noći, mini bar, sef, telefon, bežičnu internet konekciju i druge pogodnosti.
Nismo zaboravili ni naše najmlađe posetioce, jer je i njihovo zadovoljstvo jedan od naših prioriteta. Zbog toga smo osmislili i napravili veselu igraonicu u kojoj se, dok vi uživate, deca mogu prepustiti druženju i maštarijama. 
Posetite naš sajt www.satelit.rs na kome imate kompletan 3d prikaz svih jedinica.
Ukoliko mislite na sebe i na svoje najdraže, pozovite nas na 031/841-188 i rezervišite vaš odmor. Dođite i uverite se zašto je Klub Satelit sinonim za kvalitet.

 

 


 

 
 

 

 

KONTAKT

Osnovni podaci
HOTEL KLUB SATELIT
Tel: 031.841.188
Tel: 031.841.727
www.satelit.rs
office@satelit.rs

 

 


 

062.267.223
 
volimzlatibor@gmail.com

 

 

 
     
  PONUDA DANA
  PONUDA DANA
VILA DANILO*** ZLATIBOR
Period:
Cena:

APARTMANI ANEMONA *** ZLATIBOR
Period:
Cena:
VILA JELEN *** ZLATIBOR
Period:
Cena:
         
     
 

Copyright © 2008 VolimZlatibor.com.  All rights reserved .